Utflykt!

Idag ska det bli vackert väder…………en perfekt dag för en utflykt!

Vaknade kl 5 och såg ut genom fönstret……….total dimma!  Vad är detta?  Idag ska ju solen skina……upp som en raket och på med kläderna, här ska fotas!!! Liten vovve Zac blinkade med ögonen och undrar vad som står på! Men alltid lika pigg på äventyr så klart att han hänger med! 🙂

En liten stund in på förmiddagen gav vi oss iväg!  Nordöst, mot Skeppshult. Samtidigt letar vi geocacher, och är helt uppslukad av denna nya (för mig) lek! I Skeppshult blev vi spontant guidade i Bölaryds Kvarn. Det var riktigt kul att få se kvarnen inuti, dessa kvarnhjul ska startas och visas upp för allmänheten den 18 augusti kl 18.

Sedan bar det av mot Bolmen. Solen sken och det är skönt ute, vi stannade till vid Tiraholm och såg ut över Bolmen. Här är verkligen vackert och picnickorgen togs fram och vi lät oss väl smaka av inköpta baugetter hos Knut Jöns hemmavid.

Efter det åkte vi bilfärja över till Bolmsö. Här var det mycket människor av olika nationaliteter. En glass gled lätt ner i stupen! Gottigott gott! 😉  Plötsligt kom det två roliga bilar och ställde sig vid kanten av sjön. Amfibiebilar! Plötsligt ”plumsade” de ner i vattnet och puttrade iväg! Det såg så roligt ut att jag låg dubbelvikt av skratt vid kajkanten. En sån skulle man ha! Bara så där rakt ner i vattnet när det passar! Fiska och komma till undanskilda platser precis när man vill!

På hemvägen kom vi utmed en åker där det stod en vacker rådjursbock! Visst är han stilig? 🙂

Vi kom hem sent på eftermiddagen och var väldigt trötta. Zac åt sin kvällsmat, sen var det den bästa placeringen under sängen och efter det har han inte hörts. Han kommer troligen att sova hela natten utan att röra sig för idag är det SJUSOVARDAGEN!  God natt mina vänner och sov inte för länge! 😉

Annonser

~ av chralex på 2011/07/27.

2 svar to “Utflykt!”

  1. FEM???
    Du är galen, men fin bild blev det ju.
    Vem vill inte ha en sådan bil, den skulle bara kunna flyga med. 🙂
    Hoppas du sov gott den natten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

 
%d bloggare gillar detta: